Gazelle Makki Load

Gazelle stræbte efter at skabe den perfekte el-ladcykel og udviklede den baseret på feedback fra både forældre og børn. Dette resulterede i Makki Load, en komfortabel ladcykel, der opfylder alle sikkerhedsstandarder og er ekstremt let at håndtere – både for cyklisten og de små passagerer i ladet. Med et omfattende udvalg af tilbehør er Gazelle Makki Load det ideelle alternativ til en ekstra bil.

gazelle makki load 2024 el-ladcykel

Klik her for at købe Gazelle MakKi Load hos Cykelshoppen.dk

Hvorfor Gazelle Makki Load 2024?

  • Sikker transport af dine børn i trafikken
  • Med en enkel fodbevægelse kan du nemt udløse støttebenet
  • Det er let og hurtigt for børnene at stige ind og ud af cyklen
  • Fuldstændiggør din ladcykeloplevelse med tilbehør som et regnovertræk og en opbevaringsskuffe

Ladcykel med el til familiens behov

En ladcykel med el er ikke kun en smart og miljøvenlig måde at pendle og transportere varer på, men også ideel til familier med børn. Der er flere praktiske funktioner ved en ladcykel med el, som gør den til den perfekte transportløsning til familiens behov.

Gazelle makki load 2024 El ladcykel
Gazelle makki load 2024 El-ladcykel

Nem og sikker transport af børn

Med en ladcykel med el kan du transportere dine børn på en nem, sikker og sjov måde. Der er plads til både børnesæder og boogie boards, hvilket giver mulighed for at tage de mindste med på cykelture i byen eller til og fra skole.

Børnene kan nyde turen og opleve byen fra en ny vinkel, samtidig med at du kan have fuld kontrol over deres sikkerhed.

Ladcyklen med den imponerende centermotor fra Bosch er en Gazelle-model med to hjul, som er ideel til bykørsel, transport af børn eller blot til at fragte varer rundt.

Den er bemærkelsesværdigt nem at holde balancen på, og man kan virkelig mærke Gazelles dedikation til udviklingen af denne ladcykel. Der er lagt stor vægt på både funktionalitet og design, hvilket resulterer i en solid, slidstærk og stilfuld ladcykel med stor lasteevne.

Klik her for at købe Gazelle MakKi Load hos Cykelshoppen.dk

Denne model skiller sig ud ved at inkludere valget mellem batteri og trinløse, indvendige gear, hvilket gør den optimal til lange ture i byen eller på flade strækninger. Bremsningen er let med de hydrauliske bremser på både det 20-tommer forhjul med affjedring og det 26-tommer baghjul. Dækkene er desuden punkteringshæmmende, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om punkteringer undervejs.

Denne Gazelle Makki Load ladcykel er udstyret med en Bosch Performance Line motor, der yder hele 65 Nm.

Motoren, som er en del af Performance Line Gen3, er i stand til at trække den tunge ladcykel uden besvær og giver ingen modstand, når motoren er slukket.

Klik her for at købe Gazelle MakKi Load hos Cykelshoppen.dk

Betjeningen af motoren er enkel med det monterede Bosch Purion-display på styret, der giver et klart og enkelt overblik.

Vigtige detaljer om denne model

  • Et stel i aluminium
  • En ladcykel med Bosch Performance-motor
  • Indvendige trinløse gear
  • En kraftfuld 65 Nm motor
  • Forskellige batterikapaciteter for at tilpasse kørselsbehovene

Tilbehørspakke

Gazelle tilbyder en super pakke med praktisk tilbehør til Makki. Det gør denne ladcykel til et absolut velegnet alternativ til bil nr. 2. Bænksædet foran, autostol-adapteren, adapteren til en cykelstol og opbevaringsskuffen gør, at du kan have alle og det hele med. Regnoverdækningen og regnslaget beskytter passagerer og ting i ladet i al slags vejr.

Gazelle makki load 2024 El-ladcykel

Batteri & rækkevidde

Maksimal rækkevidde85 km105 km
Watt-timer400 Wh500 Wh
Kapacitet11,1 Ah13,8 Ah
Rækkevidde, Eco85 km105 km
Rækkevidde, Tour50 km65 km
Rækkevidde, Sport40 km50 km
Rækkevidde, Turbo30 km40 km

Klik her for at købe Gazelle MakKi Load hos Cykelshoppen.dk

Træd ind i fremtidens transport med Gazelle Makki Load 2024

En el ladcykel skræddersyet til dine behov. Med sit innovative design og kraftfulde ydeevne gør denne ladcykel ikke kun dine daglige ærinder til en leg, men løfter også din cykeloplevelse til nye højder. Uanset om det er en tur gennem byens gader eller en familieudflugt i det grønne, tilbyder Gazelle Makki Load 2024 en unik kombination af komfort, pålidelighed og bæredygtighed. Sæt fart på din hverdag og oplev, hvorfor denne el-ladcykel er det ultimative valg for moderne eventyrere.